Úvodní stránka Fóra Zdravotní potíže Bolest kloubů

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Olina
    Host

Dobrý den, jaké přípravky se vám osvědčily na bolest kloubů? Trápí mě kyčel, nic hrozného, ale cítím to, tak bych s tím aji něco udělala… Děkuji za rady…

#31384 Odpovědět
    Lenka
    Host

Jestli tě to trápí nějak dlouhodobě, tak vyzkoušej Alavis. Nechám ti tu odkaz ať se můžeš podívat, co to je a trošku si o tom počíst http://www.alavis.cz/cs/

#32277 Odpovědět
    Markéta
    Host

Vždyť to je přípravek pro koně ne ? To můžou i lidi ? Je potřeba jeho užívání konzultovat nějak s lékařem ?

#33374 Odpovědět
    Lenka
    Host

Ano, je sice určený pro koně, ale hodně se osvědčil i u lidí. Užívání konzultovat s lékařem můžeš a nemusíš.

#33410 Odpovědět
    Markéta
    Host

Jak dlouho se musí užívat ?

#33426 Odpovědět
    Janina
    Host

Alavis jsem před půl rokem dobrala a hrozně mi pomohl ! Musím moc poděkovat za zmínku mému doktorovi, protože jsem o něm vůbec nevěděla .. kam se na něj hrabou ostatní doplňky .. naprosto nesrovnatelná záležitost

#33467 Odpovědět
    Vladimír
    Host

Bez vyřešení skutečné příčiny bolestí kloubů nepřináší aplikace kortikoidů nebo léků a mastí na bolest trvalé výsledky. Ve skutečnosti jsme nemocní a otrávení z jídla, které jíme, a jen užíváme léky na potlačení příznaků takovéto otravy. Pro trvalé vyléčení je nezbytné odstranit příčinu této bolesti. Příčinou vzniku bolesti kloubů jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující chronické zánětlivé autoimunitní reakce těla, které poškozují naše vlastní tkáně, což se projevuje právě bolestí. Používám testy a měření, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto záněty v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit stravu, abyste se bolestí kloubů sami trvale zbavili. Kontakt 608 155 338.

#33550 Odpovědět
    Jarka
    Host

můj zachránce při bolesti je vždy TripleBlend od Alavisu, moc jsem nevěřila účinku, ale na http://www.alavis.cz jsem si to ujasnila a teď s klidem pravidelně beru

#33650 Odpovědět
    Jarka
    Host

Dívala jsem se, že by se měla dělat i pauza po jeho dobrání .. berete ho pak znovu nebo už to není potřeba ?

#33739 Odpovědět
    Verča
    Host

mně to zprva připadalo jako nesmysl, ale nechala jsem se přemluvit a užívala TripleBlend a ejhle, koleno vyléčeno

#33740 Odpovědět
    Verča
    Host

myslím si, že v dnešní době opravdu není kvalitnější firma co vyrábí podobné přípravky

#33844 Odpovědět
    Olina Malá
    Host

Jako asi takhle… Já jsem jednu domu měla opravdu hodně veliké problémy s klouby. S lékařem jsem řešila, jaké přípravky brát, aby mi pomohly a ulevily a i podle odborníků je prostě jednička na trhu Alavis!

#34829 Odpovědět
    Jirka
    Host

tak když alavis je čistě přirodní, tak se netřeba divit, že předčí ostatní firmy co to dělaj z chemie apod.

#34885 Odpovědět
    Roman
    Host

Zdravím,tak mě už žádné doplňky stravy nepomohly a čeká mě operace kolene. Chci se zeptat vy, kteří jste to již podstoupili jak dlouho trvá rekonvalescence a jak je to s bolestí po zákroku a hojením jizev?

#34893 Odpovědět
    David
    Host

to mě pomohl velice TripleBlend od Alavisu, bral jsem ho 5 týdnů a pak 5 týdnů pauza a zabralo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
Odpověď na: Bolest kloubů
Osobní informace: