Úvodní stránka › Fóra › Zdravotní potíže › Bolest kloubů
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Olina
HostDobrý den, jaké přípravky se vám osvědčily na bolest kloubů? Trápí mě kyčel, nic hrozného, ale cítím to, tak bych s tím aji něco udělala… Děkuji za rady…
Lenka
HostJestli tě to trápí nějak dlouhodobě, tak vyzkoušej Alavis. Nechám ti tu odkaz ať se můžeš podívat, co to je a trošku si o tom počíst http://www.alavis.cz/cs/
Markéta
HostVždyť to je přípravek pro koně ne ? To můžou i lidi ? Je potřeba jeho užívání konzultovat nějak s lékařem ?
Lenka
HostAno, je sice určený pro koně, ale hodně se osvědčil i u lidí. Užívání konzultovat s lékařem můžeš a nemusíš.
Markéta
HostJak dlouho se musí užívat ?
Janina
HostAlavis jsem před půl rokem dobrala a hrozně mi pomohl ! Musím moc poděkovat za zmínku mému doktorovi, protože jsem o něm vůbec nevěděla .. kam se na něj hrabou ostatní doplňky .. naprosto nesrovnatelná záležitost
Vladimír
HostBez vyřešení skutečné příčiny bolestí kloubů nepřináší aplikace kortikoidů nebo léků a mastí na bolest trvalé výsledky. Ve skutečnosti jsme nemocní a otrávení z jídla, které jíme, a jen užíváme léky na potlačení příznaků takovéto otravy. Pro trvalé vyléčení je nezbytné odstranit příčinu této bolesti. Příčinou vzniku bolesti kloubů jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující chronické zánětlivé autoimunitní reakce těla, které poškozují naše vlastní tkáně, což se projevuje právě bolestí. Používám testy a měření, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto záněty v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit stravu, abyste se bolestí kloubů sami trvale zbavili. Kontakt 608 155 338.
Jarka
Hostmůj zachránce při bolesti je vždy TripleBlend od Alavisu, moc jsem nevěřila účinku, ale na http://www.alavis.cz jsem si to ujasnila a teď s klidem pravidelně beru
Jarka
HostDívala jsem se, že by se měla dělat i pauza po jeho dobrání .. berete ho pak znovu nebo už to není potřeba ?
Verča
Hostmně to zprva připadalo jako nesmysl, ale nechala jsem se přemluvit a užívala TripleBlend a ejhle, koleno vyléčeno
Verča
Hostmyslím si, že v dnešní době opravdu není kvalitnější firma co vyrábí podobné přípravky
Olina Malá
HostJako asi takhle… Já jsem jednu domu měla opravdu hodně veliké problémy s klouby. S lékařem jsem řešila, jaké přípravky brát, aby mi pomohly a ulevily a i podle odborníků je prostě jednička na trhu Alavis!
Jirka
Hosttak když alavis je čistě přirodní, tak se netřeba divit, že předčí ostatní firmy co to dělaj z chemie apod.
Roman
HostZdravím,tak mě už žádné doplňky stravy nepomohly a čeká mě operace kolene. Chci se zeptat vy, kteří jste to již podstoupili jak dlouho trvá rekonvalescence a jak je to s bolestí po zákroku a hojením jizev?
David
Hostto mě pomohl velice TripleBlend od Alavisu, bral jsem ho 5 týdnů a pak 5 týdnů pauza a zabralo
-
AutorPříspěvky