Úvodní stránka › Fóra › Alergie › Alergie na pyl › Co na sennou rýmu
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Linda Večeřová
HostProsím o info o kapkách allergodil (www.drmax.cz/allergodil-nosni-sprej-sol-1x10ml)… Jsem alergik a chystám se do přírody stanovat a hledám něco, co by mi vážně pomohlo a tohle vypadá dobře. Děkuji
Monka
HostLindo, tyto kapky používám. Jsou opravdu dobré, zabírají. Klidně jeď. Já jsem silný alergik a s allergodilem to všechno zvládám, i stanování 😉
Lili
HostJasně, i já allergodil beru. Jsou to super kapky, podle mě je to to nejlepší, co na trhu je. Jsem alergik co si pamatuju, zkusila jsem snad všechno, co na trhu je a tyhle kapky mi zabírají nejlíp. Jen doporočuju obejít více lékáren, cena se může lišit. A navíc taky ývají v akci a to se potom fakt vyplatí.
Kristy
HostDobrý den, prosím o vysvětlení… Ty kapky jste koupili na doporučení dr? Nebo jak jste k nim došli?
Míša
HostAhoj, já jsem na Alleergodil došla náhodou, když mi na dovolené došly moje. A byla jsem velmi mile překvapená, jak jsou účinné.
Danuse
HostZdravím co používáte za kapky (spreje) na alergickou rýmu?
Milena
HostJá používám stérimar a jsem spokojená.
Lenka
HostTaké mám dobrou zkušenost se sterimarem, používám ho jak pro našečho malého, tak i pro nás.
zdravilek
HostQualitative Data Analysis: An Expanded Sourcebook by Matthew B. Miles · 9780803955400
Nina
HostDostala jsem od doktorky prášky, co jsou vyloženě na alergii, ale když jsem se podívala na složení, tak něco takového odmítám užívat, tak jsem hledala na internetu a chystám se vyzkoušet doplněk z hub, tak jsem na to zvědavá, protože hodnocení mají výborné.
Simona
HostTaky jsem měla problémy s alergickou rýmou, ale hodně se mi to srovnalo po užívání reishi. Nechám tady pro zajímavost odkaz https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-100ml-extrakt/
Nina
HostTak to je super ! Jak dlouho je potřeba tady ty doplňky brát ?
Simona
HostMinimálně dva měsíce určitě a většinou jsou to doplňky, které se mají užívat půl roku i déle, aby účinkovaly jak měly.
Nina
HostSuper, děkuji moc. Dívala jsem se, že s tím dávkováním je to balení na měsíc, takže objednávám rovnou tři balení, za tu dobu bych měla pocítit nějaké zlepšení, ne ? 🙂
Dsaftympleani
Host -
AutorPříspěvky