Úvodní stránka Fóra Nezařazené Doplňky stravy

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Soňa
    Host

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tu někdo bere doplňky stravy ? Zajímalo by mě jestli mají opravdu nějaký efekt nebo je to jen reklamní trik jak z lidí vytáhnout peníze ?

#7809 Odpovědět
    Míša
    Host

Ahoj 🙂 co se doplňku stravy týče, určitě k nim mám pozitivní vztah. Bývala jsem často nemocná a letos jsem začala brát Guaranu a zatím klepu a nic 🙂 hledala jsem něco přírodního a hodně si o tom četla 🙂 a ta Guarana mi přišla jako celkem dobrá volba.. zkus se na to podívat https://eshop.guaranaplus.cz/guarana/exotic-herbs-guarana-acai-100-kapsli

#7939 Odpovědět
    Lenka
    Host

Já jsem byla s doplňky taky vždycky spokojená. Je to super věc pro tělo a imunity. Momentálně beru chrom, tak uvidím, co mi přinese http://www.rpshop.cz/chrom-zeleny-caj-vlaknina?keyword=chr

#8007 Odpovědět
    Danča
    Host

Souhlasím Guarana je super na všechno. Když mám velké vypětí v práci, jsem unavená, potřebuju dlouho říčit. Dokonce i na kocovinu trochu pomáhá 😀 jinak já mám guaranu s ženšenem

#8013 Odpovědět
    Míša
    Host

Vážně? Tak na kocovinu jsem to nezkoušela 😀 ale je pravda, že od té doby, co beru guaranu se tady ty rána docela zlepšily 😀

#8037 Odpovědět
    Danča
    Host

Jj, tak nějak se mi to podařilo vypozorovat a funguje to docela dobře 🙂 a co ještě miluju, tak je čokoláda s guaranou

#33648 Odpovědět
    Lauris
    Host

no …. hlavně záleží o jaký doplněk jde a na co je .. na klouby bych řekla že jsou naprosto k ničemu .. ale to je možná jenom moje špatná zkušenost

#35042 Odpovědět
    Kristýna
    Host

Tak to máte Lauro asi opravdu špatnou zkušenost. Můžu vědě co konkrétního jste brala a na jaký problém ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
Odpověď na: Doplňky stravy
Osobní informace: