• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Nikola a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    Janka
    Host

Mohla bych poprosit o doporučení nějakého krému, co je vhodný na ekzém ? Začal se mi zhoršovat v oblasti krku a rukou a vazelína mi na to už nepomáhá 🙁

#6576 Odpovědět
    Haňule
    Host

Někde jsem tu četla, že jsou na to dobré krémy od tao cosmetics, tak si to zkus vygooglit 🙂

#34101 Odpovědět
    Kristýna
    Host

Nevím jak moc to máš rozsáhlé, ale mně hodně pomohla mastička od rosenpharmy, taky jsem měla velká ložiska na rukou a po tomhle se mi to hezky začalo hojit, nechám ti tu kdyžtak odkaz, kde je víc informací http://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol

#58180 Odpovědět
    Karla
    Host

Nemáte prosím zkušenost s něčím, co slouží na úlevu při zvrknutém kotníku ?

#58358 Odpovědět
    Debora
    Host

Shodou okolností to seženeš také od rosenpharmy,o které se tu holky baví. Tohle je ono http://www.rpshop.cz/octan-gel?keyword=octan tohle je gel s tím, že jsem se dívala, že mají ještě sáčky

#60194 Odpovědět
    Laura
    Host

Rosenpharma je na tohle super, líbí se mi, že většina věcí co má, tak jsou všestranné a dají se použít na více problémů

#60585 Odpovědět
    Janka
    Host

Po jak dlouhé době se ti ten ekzém zlepšil, když si to mazala tím neo phytiolem ?

#60725 Odpovědět
    Laura
    Host

Po týdnu mi to začalo ty červené fleky vysušovat a krásně se mi to zlepšilo 🙂

#83431 Odpovědět
    Veronika
    Host

Dobrý den, co používáte na ekzém. Synovi se teď objevil a jsem z toho docela nešťatsná, protože ho to hodně svědí -( Z čím máte dobrou zkušenost?

#83740 Odpovědět
    Tamara
    Host

Já jsem narazila na kosmetiku Topicrem na IG a odcela mě zaujala, tak jsem jim napsala jaký problém mě trápí a oni mi doporučiliprodukty přímo na můj problém. Tak to vyzkoušej, musím říct, že reakce od nich byla rychlá! Tady je email info@topicrem.cz

#84047 Odpovědět
    Veronika
    Host

Tak to moc děkuji zkusila jsem jim napsat a paní mi doporučila tuto sadu https://www.topicrem.cz/zvyhodnena-sada-ad-pece-pro-atopickou-pokozku/, tak jsem ji objednala a čekám jak mi dojde!

#84215 Odpovědět
    Tamara
    Host

Já myslím, že budeš spokojená, ale uvidíš, každopádně dej pak vědět jak jste na tom!

#85006 Odpovědět
    Erika
    Host

Nezkoušely jste tady ty problémy léčit zevnitř ? Většinou se ekzém objeví, protože něco v tělo dobře nefunguje a je potřeba se teda léčit i zevnitř, nejen z venku.

#86472 Odpovědět
    Mia
    Host

Výbornou zkušenost mám s přípravky z funkčních hub. Konkrétně s reishi, protože to je jediný doplněk, který mi pomohl. Doporučuju se podívat na houbicky.eu mají tam těch doplňků dost na všechny možné problémy.

#110391 Odpovědět
    Tereza Pokorná
    Host

Nemáte vyzkoušenou konopnou kosmetiku ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
Odpověď na: Ekzém
Osobní informace: