• Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #77388 Odpovědět
    Erika
    Host

    Máte prosím někdo zkušenost s hraškou?

    #78052 Odpovědět
    Lenka
    Host

    Já ji používám už asi 5 let coby jsi chtěla vědět?

    #78574 Odpovědět
    Erika
    Host

    Docela mě zajímá, když s ní třeba zahušťuješ nebo obaluješ zda nejde cítit po hrachu?

    #78829 Odpovědět
    Lenka
    Host

    Když s ní zahušťuji, tak jimusíš provařit aspoň 20 minut a po hrachu cítit nepůjde, pokud bude, tak jsi ji málo provařila 🙂 A co se týká oblování, tak si z něj uděláš takové těstíčko, přijde mi trošku pikantní, ale třeba taková zeleninka obalená je velká mňamka 🙂 Můžeš zkusit koupit tento balíček kde máš všechny druhy hrašky https://hraska.cz/produkt/startovaci-balicek/ a to mahá koření je taky výborné!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
Odpověď na: hraška
Osobní informace: