• Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #69713 Odpovědět
    Ilona
    Host

    Nenašla bych tu někoho, kdo má zkušenost s hraškou ? Mělo by jít o zdravější verzi zahušťování pokrmů, tak by mě zajímalo víc. Hlavně jestli se to dá chuťově a nezmění to pokrmu příliš chuť ?

    #70030 Odpovědět
    zdravilek
    Host

    This Book Contains Graphic Language: Comics as Literature – Rocco Versaci – 9780826428783

    #70216 Odpovědět
    Míša
    Host

    Na hrašku jsem narazila rok zpátky a od té doby ji taky používám … chtěla jsem z jídelníčku úplně vyřadit mouku, tak jsem hledala vhodnou a zdravější náhradu a dostala jsem doporučení na hrašku. Chuťově ji v jídle absolutně nepoznáš, ale je potřeba ji povařit stejně tak, jako kdyby si tam dala mouku, takže těch 20 minutek navíc 🙂

    #70306 Odpovědět
    Ilona
    Host

    Paráda, děkuji moc 🙂 možná se budu ptát blbě, ale nenadýmá ta hraška ?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
Odpověď na: Hraška
Osobní informace: