• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Míša
    Host

Zdravím všechny nespavce, potřeboval bych poradit, protože bych svůj problém rád nějak řešil a napadlo mě cbd. Jaký na to máte názor ? Myslíte, že by mi to mohlo pomoct ?

#76681 Odpovědět
    Majka
    Host

Já musím zaťukat, že co užívám cbd kapky, tak usínám a spím mnohem lépe. Byla jsem vůči tomu skeptická, ale jsem ráda, že jsem se na to nechala přemluvit. Zjišťovala jsem si o tom víc a konkrétně ta značka, od které kapky mám se tomu dlouhodobě věnuje. Provádí výzkumy a češi v tomto patří mezi špičku, takže chci vyzkoušet i ty jejich mastičky, protože věřím, že mi taky pomůžou a ekzém se mi po nich zlepší.

#76970 Odpovědět
    Karol
    Host

Taky se připojím akorát já mám problémy se spánkem potom, co jsem onemocněla covidem, takže jde zhruba o půlroční záležitost, tak nevím zda počkat jestli to odezní nebo to řešit ?

#77230 Odpovědět
    Majka
    Host

No podle toho, co se aktuálně píše a vyplouvá na povrch, tak tady ty problémy bývají dlouhodobé. Možná by nebylo od věci brát i to cbg kvůli imunitě. Podívej se na CannaCare mají tam jak kapky, tak kapsle a další produkty.

#78547 Odpovědět
    Karol
    Host

Akorát teda nevím jak silné ty kapky teda vzít na tu nespavost. Jakou s tím máš zkušenost ? A ty cbg kapky ?

#78580 Odpovědět
    Majka
    Host

Na tu nespavost bych vzala tady ty nejsilnější http://www.cannacare.cz/cc-drops-s-cbd-21-2/ a ty cbg kapky bych vzala buď 9% nebo 15% tam není třeba brát nejsilněší když jde o prevenci a nejsou určené na žádný konkrétní problém.

#81189 Odpovědět
    Gabča
    Host

narazila jsem ještě na značku Carun, tak budu zkoušet ten jejich olej a uvidím jak na tom se spaním budu, protože mě to trápí čím dál víc a nejsem schopna normálně fungovat.

#82622 Odpovědět
    Radka
    Host

Koupila jsem si tady ten jejich balíček, protože mám extrémně suchou pokožku a hlavně špatně snáším jakékoliv produkty na pleť a toto mi bylo doporučeno, že bych měla snést a naštěstí tomu teda tak je https://www.carun.cz/zvyhodnene-balicky/balicek-pro-plet-i-osvezeni-64

#84181 Odpovědět
    Gabča
    Host

Tak ta konopná kosmetika je velmi šetrná a hlavně tady ta je bio, takže bych vůbec neměla obavy 🙂

#84367 Odpovědět
    Radka
    Host

Však zkus vyzkoušet i ty kapky cbd co mají, ty jsou na spánek lepší jak ten sirup, ten je spíš na imunitu 🙂

#85313 Odpovědět
    Nikola
    Host

Na nespavost jsou nejlepší tady ty cbd oleje. Taťkovi to pomohlo moc, jak se spánkem, tak nějakým způsobem i se srovnáním stresu, kterému byl vystaven v práci. Co cbdéčko užívá, tak mi přijde mnohem víc v pohodě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
Odpověď na: Nespavost
Osobní informace: