Úvodní stránka Fóra Operace porod císař

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Katka
    Host

Dobrý den chci se zeptat, čeká mě porod císařem a docela se bojím,přeci jen je to operace. Jak je to pak s bolestí a hojením jizvy? Díky

#37948 Odpovědět
    vagalonka
    Host

Ahoj nevím sice jestli už to není pozdě, ale já jsem měla při císaři pumpu, která mi přímo do rány vpouštěla analgetika a hodně mi to od bolesti pomohlo 🙂

#38016 Odpovědět
    Lenka
    Host

Vegalonko mohu se zeptat to si platíš sama nebo jak?

#38104 Odpovědět
    vegalonka
    Host

Ano platíš si to sama, je to na recept se kterým zajdeš do lékárny a tam ti to objednají a pošlou přímo do nemocnice. Stojí to 4000,-!

#38179 Odpovědět
    Lenka
    Host

Vegalonko děkuji zeptám se na to svého doktora 🙂

#38662 Odpovědět
    Markéta
    Host

Dobrý den, slyšela jsem o té pumpě proti bolesti. Tak bych se chtěla zeptat kde ji koupím a kolik stojí?

#39233 Odpovědět
    Erika
    Host

Koupíš ji v lékárně,ale je na recept, takže prvně musíš za svým lékařem. Až budeš mít recept, tak ti lékárna pumpu objedná rovnou do nemocnice. A stojí 4000,-

#39298 Odpovědět
    Pavla
    Host

Holky, opravdu ta pumpa pomáhá máte zkušenosti? Mám strach z bolesti opravdu budu ráda za vaše zkušenosti děkuji.

#39356 Odpovědět
    Sandra
    Host

Já jsem tedy měla možnost tu pumpu, také využít u císaře a musím říct jen samé pozitiva, ta investice za to rozhodně stála :-))) Takže za mě top!

#39392 Odpovědět
    Jitka
    Host

Zdravím, kde seženu tu pumpičku s analgetikem. Mě čeká císař a mám velký strach z bolesti a já slyšela že opravdu necítíte bolest po porodu. Poraď te mě děkuji.

#39999 Odpovědět
    Dorinka
    Host

Zdravím, já po porodu použila takovou pumpičku s analgetikem proti bolesti. Po cisaři mě ji doktor zavedl do řezu a po dobu 3 dnů jsem žádnou bolest necítila, takže sem za to vděčná. A nevadí to ani při kojení.

#40594 Odpovědět
    Kačula
    Host

Zdravím holky, kde se dá ta pumpička sehnat a kolik stojí? Slyšela jsem o ní jen dobré věci, že opravdu pomáhá proti bolesti tak děkuji za radu.

#40833 Odpovědět
    Nina
    Host

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat… hrozí mi porod CŘ a já se docela bojím. Moc bych tu chtěla být pro díte už od prvních okamžiků, ale mám strach, že pooperační bolest mi to nedovolí… Jak jste to prožívaly vy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
Odpověď na: porod císař
Osobní informace: