• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Zoja
    Host

Ahojky 🙂 Ráda bych se optala na to zda někdo plánoval svatbu v zahraničí, a to konkrétně s yachtwedding.cz? Byla bych ráda za všechny Vaše postřehy. Díky moc.

#40693 Odpovědět
    Rikka
    Host

Ahoj Zojo, osobně ti teda můžu říct, že lepší agenturu sis zvolit nemohla. Sama jsem s nimi plánovala svatbu. Brali jsme se na Mauriciu a byla to neskutečná nádhera. Exotika, ale i romantika. Jen my a nejbližší rodina. Krásný žážitek, krásná dovolená a to vše díky yachtwedding.cz, kteří nám tu nádheru připravili.

#41290 Odpovědět
    Erika
    Host

Já jsem nad Mauriciem taky přemýšlela. Jako já jsem docela organizačně schopná, čili bych v klidu zařídila nějakou cestu, ubytko, ale tuším, že tím bych skončila. Jsem ráda za doporučení yachtwedding.cz. No a na místě je to pak jak? Čeká na tebe od nich někdo nebo někdo od nich letí s tebou?

#42139 Odpovědět
    Zlatka
    Host

Holky, mě osobně láká Mauricius… Jak moc je to nákladné? A vy, co jste měly svatbu v zahraničí, kdo všechno vás doprovázel?

#43040 Odpovědět
    Zlatka
    Host

Ahoj, yachtwedding je nejlepší agentura! Jsou to profíci. Pokud se chceš do toho pustit, tak rozhodně oslov je 🙂

#44322 Odpovědět
    Johana
    Host

Ahojky, my jsme s yachtwedding svatbu plánovali a bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsme udělali. Jednak bychom nikdy takovou svatbu v zahraničí sami nikdy nezorganizovali a jednak by nebyla na takové úrovni, na které byla. Opravdu doporučuju. Nezapomenutelný a neopakovatelný zážitek.

#45341 Odpovědět
    Simča
    Host

A jakou destinaci jste zvolili?

#61367 Odpovědět
    zdravilek
    Host

Voice Lessons: Classroom Activities to Teach Diction, Detail, Imagery, Syntax, and Tone · Nancy Dean · 9780929895352

#88940 Odpovědět
    Renča
    Host

My teda máme svatbu v Čechách a momentálně se snažím zařídit doplňky jako jsou uvítací cedule, fotoobrazy apod, takže kdyby jste věděli o někom, kdo tohle dělá, tak budu ráda za doporučení.

#89594 Odpovědět
    Anežka
    Host

My jsme si komplet všechno jako jsou uvítací cedule, jmenovky, plexi na podpisy a další doplňky nechávali dělat tady přes ty stránky svatbomilka 🙂

#91235 Odpovědět
    Renča
    Host

Tak přesně něco takového by se mi líbilo https://www.svatbomilka.cz/k/s98-drevene-svatebni-uvitaci-cedule

#92274 Odpovědět
    Anežka
    Host

Já jsem byla spokojená moc. Hlavně s přístupem a ochotou, protože nám docela hořel termín, ale všechno nám stihli vyrobit jak slíbili a největší radost jsem měla ze svatebního oznámení.

#93381 Odpovědět
    Nikola
    Host

A mohla bych vědět, jaký dodací termín svatbomilka má ? 🙂 Pokud si to pamatujete. Svatbu máme sice až příští rok, ale pro svůj klid to chci mít rozplánované a takové oznámení si myslím, že už bych klidně mohla nechat udělat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
Odpověď na: Svatba
Osobní informace: