Úvodní stránka Fóra Nezařazené Umělé mléko

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Ilona a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Hanka
    Host

Ahoj, potřebovala bych poradit. Pomalu přestávám kojit a budu přecházet na UM. Jen nevim které vybrat. S kterým máte u dětí dobrou zkušenost? Děkuji

#42686 Odpovědět
    Gabina
    Host

Ahoj. Již při narození syna jsem neměla mléko, tak jsme hned pořídili Sunar Complex 1 https://www.sunar.cz/kojenecka-mleka-complex/  a našemu malému vyhovuje do dneška. Vlastně i my jsme na klasickém Sunaru vyrostli, tak proč hned kupovat všelijaké Nutrilony, Beby apod. Našemu malému chutná, zasytí ho a dnes ve třech měsících prospí v noci i 8 hodin bez přerušení.

#42713 Odpovědět
    Alča
    Host

Po skončení kojení je Sunar jediné mlíčko, které je syn ochoten pít. Nejvíc mu chutná s banánovou příchutí ale i vanilku má rád.

#42761 Odpovědět
    Dorota
    Host

Na Sunaru jsme v podstatě od narození, protože jsme měli velké problémy s kojením, dítě se mi nepřisávalo, mně se tvořilo málo mléka, bylo věčně hladové. Na radu dětské lékařky jsme tedy začali dokrmovat UM a zvolili jsme právě Sunar. Náše holčička se okamžitě zklidnila, v noci vydrží spát i čtyři hodiny, velmi jí chutná, nemáme problém s vyprazdňováním a nadýmáním a naprosto perfektně přibíráme.

#42779 Odpovědět
    Hanka
    Host

Maminky moc děkuji za rady 🙂

#42781 Odpovědět
    Klarka
    Host

Všem mým 3 dětem chutná a nemají po něm žádné zdravotní komplikace. Vřele doporučuji, léty prověřená značka.

#42798 Odpovědět
    Wendy
    Host

Malému moc chutná i vyprazdňování je v naprostém pořádku. Po špatné zkušenosti s jimýni mléky konečně výborná UM.

#42804 Odpovědět
    Ilona
    Host

Sunar dávám synovi již téměř od narození, je to jediné mlíčko, po kterém neměl zažívací problémy, skvěle mu chutnalo, s postupem jeho věku oceňuji i jiné příchutě, převážně jahodové!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
Odpověď na: Umělé mléko
Osobní informace: